Explan

Στοιχεια Επικοινωνιας

Outsourcing πωλήσεων: Τι σημαίνει και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του

Outsourcing πωλήσεων πλεονεκτήματα και οφέλη

Το outsourcing πωλήσεων είναι μία διεθνής πρακτική που γνωρίζει επιτυχία και στην Ελλάδα. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και πώς θα βοηθήσει άμεσα την εταιρεία σας;

Η ανάθεση της υποστήριξης των πωλήσεων μιας επιχείρησης σε έναν εξωτερικό συνεργάτη αποτελεί τον πυρήνα της έννοιας του outsourcing. 

Κάνοντας αυτή την επιλογή, ξεκινάτε να βαδίζετε σε έναν ευέλικτο και καλά μελετημένο δρόμο που συνδυάζει δύο ιδιαιτέρως επιθυμητά αποτελέσματα: τις βελτιωμένες πωλήσεις και την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Σας ακούγεται δελεαστικό στη θεωρία, αλλά σας προβληματίζει πώς αυτό θα ισχύσει στην πράξη; Με γρήγορο και εύκολο τρόπο, χάρη στα 20 χρόνια εμπειρίας που διαθέτουμε στην αγορά των Super Market και Cash & Carry ανά την Ελλάδα, σας παραθέτουμε όλα τα οφέλη. 

Γνωρίστε τα οφέλη του outsourcing 

Από τη γέννησή του ως αρχική ιδέα μέχρι την ανάπτυξή του όλα αυτά τα χρόνια, το outsourcing πωλήσεων εξυπηρετεί πλήρως τους εταιρικούς σας στόχους. Ποια είναι τα κύρια θετικά στοιχεία που φέρνει στο παρόν και το μέλλον της επιχείρησής σας;

Αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας

Με προσήλωση στους δικούς σας ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους, η εταιρεία – συνεργάτης σάς προσφέρει τη βέλτιστη διαχείριση των πελατών σας.  

Είτε ακολουθείτε μία market-entry στρατηγική, είτε μετράτε χρόνια στον κλάδο σας και επιθυμείτε άνοδο της κερδοφορίας σας, η ευελιξία του μοντέλου outsourcing απαντά στις ανάγκες σας.

Εξοικονόμηση χρόνου και μείωση εξόδων

Αποκτώντας έναν εξωτερικό συνεργάτη με πείρα και τεχνογνωσία, εξοικονομείτε σημαντικούς πόρους, δηλαδή χρόνο και χρήματα. 

Αναθέτοντας τις εργασίες που αφορούν την υποστήριξη των πωλήσεών σας, παύετε να ασχολείστε με day-to-day ζητήματα και γλιτώνετε πολύτιμες ώρες. 

Επιπλέον, με δεδομένο ότι δεν απαιτούνται από εσάς χρήματα για τη συντήρηση ενός εσωτερικού τμήματος πωλήσεων, μειώνετε το κόστος της επιχείρησής σας.

Συνεργασία με εξειδικευμένα Στελέχη Πωλήσεων

Εμπιστεύεστε την επίτευξη των στόχων σας σε επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά την αγορά. 

Τα κατάλληλα εκπαιδευμένα Στελέχη Πωλήσεων ενός εξωτερικού συνεργάτη διαθέτουν άμεση επιρροή μέσα από τις επαφές και τις σχέσεις που έχουν χτίσει στο «πεδίο». Τι καλύτερο από το να γνωρίζετε ότι εργάζονται καθημερινά για εσάς;

Υπηρεσίες Outsourcing από την Explan

Εμείς στην explan.gr αναλαμβάνουμε την ολική υποστήριξη των πωλήσεων κάθε εταιρείας που μας επιλέγει. 

Με 20 χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε σε βάθος την αγορά των Super Market και Cash & Carry της Ελλάδας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε γεωγραφικής περιοχής.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τα παρακάτω:

  • Στρατηγική διαχείριση μεγάλων πελατών
  • Υλοποίηση εμπορικών και εταιρικών συμφωνιών
  • Παρακολούθηση και καθοδήγηση των δικτύων ειδικών συνεργατών και χονδρεμπόρων
  • Οργάνωση και σχεδιασμός κάλυψης του πελατολογίου κάθε γεωγραφικής περιοχής
  • Επέκταση πελατολογίου και ανάπτυξη νέων σημείων και αγορών
  • Εισαγωγή νέων κωδικών και υποστήριξη με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο
  • Διαρκής έλεγχος των αποτελεσμάτων στοχευμένων ενεργειών
  • Ανάπτυξη στρατηγικών προώθησης του brand με σκοπό την πιστότητα του καταναλωτή
  • Διαχείριση και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες outsourcing πωλήσεων που προσφέρουμε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω φόρμας ώστε να συζητήσουμε το πλαίσιο της συνεργασίας μας, με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας!